Aktywne Wpisy
Zoriuszka +205
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
detar +214
W dupie mam ten Wołyń - bardziej niż to co 80 lat temu interesuje mnie to, żeby jutro mniej ukraińskich żołnierzy poległo czy mniej Ukraińców zginęło po ruskiej rakiecie.
#polityka #ukraina #4konserwy #neuropa #wojna #rosja #wolyn
Dokładnie tak, kogo obchodzi 100 tys. polskich trupów, chłopów. Mnie na przykład w ogóle to nie obchodzi (tak jak Ciebie). A fakt, że gdy Ukrainiec ora pole i wychodzą kości Polaków to nie ukrywam jest całkiem zabawne hehe
WOŁYŃ PAMIĘTAMY!
@ContentMarketingExpert:
Mordooo kogo to obchodzi... Wołyń.. to trzeba w przyszłość patrzeć. Aha i j---ć kacapów noo, spadam do Starbunia, do potem!
No chyba, że Rosjanie znowu zaczną rurę pod Bałtykiem budować to wtedy patrzmy w przyszłość i myślmy ile gazu kupimy od Rosjan tzn. od Niemców, którzy kupią od Rosjan gaz po cenie X a nam
@PomidorovaLova:
Bzdury. Po napaści Rosji na Ukrainę otworzyło się okno możliwości, żeby Polska mogła wymusić na Ukrainie swoje... postulaty. Na przykład dotyczące ekshumacji. Zgody na
@Gours: to hasło jest znacznie starsze niż 2022 rok, więc ludzie pamiętali. Ciekawe czemu powstało takie hasło hmm? "Pamiętamy", no kurde ciekawe czemu akurat takie hasło, że pamiętają. Może dlatego, że nie zostało to porządnie upamiętnione?
"W dupie mam ten Wołyń..."
Sobie miej i daj innym też mieć co chcą. Widocznie ludzie chcą pamiętać o zbrodni nam wyrządzonej.
Tak samo jak AK miało głęboko gdzieś mordowanych Polaków na Wołyniu, a ich główne poczynania, to były akcje odwetowe na terenach gdzie nawet nie było UPA xd
@Gours: ja #!$%@?, typie xDDD. Kogo obchodzi co ty masz w dupie, szoszonie. Kolejny wykopek, który uważa się za jakiegoś guru, beka