Aktywne Wpisy
damienbudzik +396
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
Raa_V +36
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co mnie to obchodzi? Chciało się mieć bachora to trzeba było się liczyć z tym że będzie chorować non stop ale ja oczekuję sprawnej pracy a nie problemów i olewania swoich obowiązków z powodu telefonów czy wcześniejszych wyjść z pracy bo dzieciak coś odwalił czy był świadkiem potrącenia kogoś na pasach i madga musi opuścić miejsce pracy czyniąc innym pracownikom problemy.
Dziecko ma też ojca, ma dziadków, madki widzę jednak nie chcą siedzieć w pracy tylko szukają pretekstu by wyjść wcześniej, "bo dziecko".
Nic dziwnego że wielu pracodawców nie chce madek zatrudniać.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #dzieci #childfree #pracbaza
@AlienFromWenus: ale czyja to wina, że robisz robotę dwóch za pensję jednego?
Albo masz płacone od zadania więc dostajesz 2 razy większą wypłatę, albo od godziny więc robisz swoje, koniec zmiany, wychodzisz. No albo dajesz się dymać. Blame the game not the player.
@AlienFromWenus: można, bo ma sie ją od choroby nie od niskiej temp na zewnątrz.
@AlienFromWenus: no jakis widac nie do konca zbedny, bo mozna sobie isc na l4 i wywolywac buldupy xD
zrobi sobir tez dzieciora a nie plujesz jadem
@AlienFromWenus: kto pytał i kiedy
Wykonujesz tylko swoją część. Firma się nie zawali, jak ich część nie zostanie zrobiona w tym czasie tylko trochę później. Najwyżej lekkie opóźnienie projekt zaliczy i tyle. Robota naprawdę nie ucieknie, za to twoje zdrowie psychiczne ucieka.
A kaszojady chorują, nawet w lecie i to jest normalne. Dorośli też w lecie łapią przeziębienia, co więcej przy klimatyzacji to coraz częstsze zjawisko.
@Kopyto96: wstawaj, zesrałeś się. Ludzie z lewicowymi poglądami popierają prorodzinne zapisy kodeksu pracy.
Tym bardziej że ja dopóki nie dowiedziałam się że mam covid to