Aktywne Wpisy

FedoraTyrone +110

new-object +18
Wczoraj, jak co roku, na parkingu w Katowicach na 3 stawach odbyła się moto-pasterka.
Na czym polega? Ludzie przyjeżdzają, pooglądać ustrojone samochody na święta jak na załączniku. I w ogóle jakoś spędzić czas.
Co roku impreza bez organizatora w sumie zbiera bardzo dużo uczestników.
Co na to policja? Rozdawała mandaty na prawo i lewo. A jeden
Na czym polega? Ludzie przyjeżdzają, pooglądać ustrojone samochody na święta jak na załączniku. I w ogóle jakoś spędzić czas.
Co roku impreza bez organizatora w sumie zbiera bardzo dużo uczestników.
Co na to policja? Rozdawała mandaty na prawo i lewo. A jeden
źródło: image
Pobierz

Czy ktoś z Was miał tak, że druga połówka potrzebowała założyć lateksowe rękawiczki, żeby zrobić wam dobrze? Moja dziewczyna zawsze potrzebuje założyć lateksy przed dotknięciem mojego małego, nawet jak jest już w gumce. Wcześniej myślałem, że chodzi o lubrykant i że nie lubi jak zostaje jej na rękach.
Ostatnio byliśmy na wyjeździe i poprosiłem swoją ukochaną czy nie mogłaby mi zrobić dobrze ręką. No i w tamtym momencie usłyszałem "Tylko chyba nie zabrałam ze są lateksów"... no i chyba nie muszę mówić że zrobiło mi się w tamtym momencie strasznie przykro.
Dosłownie mam poczucie że moja dziewczyna brzydzi się mnie dotknąć. Ona ogólnie studiuje stomatologie więc nie wiem może mieć jakieś obawy, że się ode mnie zarazi czymś co nie wychodzi w badaniach? Bo ogólnie to na początku związku przebadaliśmy się na wszystkie choroby (na jej prośbę) mimo że ja nie miałem wcześniej żadnej partnerki a s$# uprawiamy zawsze w gumce
#s--s #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: Kombinezon-ochronny-przeciwchemiczny-CHEMMAX-TYP-3-4-5-6
Pobierzźródło: w4f0SHg
Pobierz@mirko_anonim: Rozwiązałeś sam problem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kabotyno: tak, a inne po analu robią loda i nie widzą problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ta pewnie ma skrzywienie w inną stronę, albo jakieś odchyły.
Kto normalny byłby z partnerem, godziłoby się na takie udziwnienia z powodu higeny, zamiast zwyczajnie zasygnalizować problem i porozmawiać, że dla niego poziom
@mirko_anonim: nie no, jak ci to przyszło do głowy?
@mirko_anonim: tak właśnie jest.