Aktywne Wpisy

chodźcie se zjemy cukierkuw to bendzie fajen piontek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
czemstujcie sie
czemstujcie sie
źródło: images (80)
Pobierz
mirko_anonim +3
✨️ Czy 14 000 zł brutto to wystarczająca pensja w Krakowie? Ⓘ
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.

#rozowypasek here
Taki statememt ale się wstydzę z konta.
Dziewczyny - nie golcie się na zero tam na dole. Mam 30 lat. Od 5 lat jedynie przycinam włosy i nie miałam od tamtego czasu zadnej infekcji, gdzie wcześniej, będąc ogolona na gładko łapałam każde g... Partner jeden od 10 lat więc nie to.
Moja Pani ginekolog mi mocno zasugerowała ograniczenie depilacji po kolejnej wizycie z powodu infekcji. Trochę sceptycznie do tego podeszlam, mój partner też, ale gdy zobaczył, to oszalał.
Sama zaczęłam się zastanawiać po co to wszystko? I doszłam do wniosku, że po prostu jako nastolatka poszłam z mainstreamem bez większego namysłu.
Nogi czy pachy golę normalnie jbc.
#s--s #oswiadczenie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ale fetywzystom nie zabraniam
I należy też wspomnieć o zapachu, laski, które się nie golą, inaczej pachną, i mają większe szanse na przyciągnięcie do siebie odpowiedniego samca.