Wpis z mikrobloga

Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD

#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
kroplabezkitu_benc - Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczn...

źródło: z31163654IHR,Ewa-Zajaczkowska-Hernik-jest-fanka-tatuazy--Jeden-

Pobierz
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd.

@kropla_bez_kitu_benc: I to wszystko jak krew w piach, bo ukradli hajs europejskich podatników robiąc wal na szczepionkach. Ile nakradła i ile wałów zrobiła Ewka?
  • Odpowiedz
@93michu93: rozmawiasz z typem który wczoraj bez żadnych dowodów stwierdził że popieram gwałty na dzieciach a potem że jak się pomylił to trudno XD Zaraz ciebie o to oskarży więc nie zdziw się.

No chyba że się nie uczą, i tak jak poseł Konfederacji Braun przed wybuchem wojny głosują po myśli kremla i po wybuchu wojny też jakoś nie mogą poprzeć akcesji Finlandii w NATO.

Chodzi o to głosowanie absolutnie bez żadnego znaczenia, które nic nie zmieniało? Czy może przez Brauna nie wpuścili Finlandii do NATO? Bo owa akcesja chyba odbyła się przed tym głosowaniem?
Jak manipulować to porządnie chociaż, Putinowi raczej snu z głów nie spędza teatralne głosowanie o
Usmiech_Niebios - @93michu93: rozmawiasz z typem który wczoraj bez żadnych dowodów st...

źródło: thorgoth

Pobierz
  • Odpowiedz
Chodzi o to głosowanie absolutnie bez żadnego znaczenia,

@Usmiech_Niebios: tak tak, za każdym razem gdy konfunia walczyła w imieniu mocodawców ale przegrała było bez znaczenia i można się rozejść.
Misiu, bohatersko walczysz o dostanie się na czarno, prawie tak mocno jak konfa w imię putinizmu. Jednakże, jesteś bliżej zwycięstwa niż twoja partia.

Proponuje idź się poskarż do naczelnego ideologia konserwatyzmu w tym kraju zwanego JKM, w kwestii lekkiej pedofilii możecie
  • Odpowiedz
tak tak, za każdym razem gdy konfunia walczyła w imieniu mocodawców ale przegrała było bez znaczenia i można się rozejść.

Nie nie, nie rozchodźcie się, bohatersko walczcie głosowaniem bez znaczenia, to jest niezbędne do waszego życia. Ciśnijcie temat mocniej.

Misiu, bohatersko walczysz o dostanie się na czarno, prawie tak mocno jak konfa w imię putinizmu. Jednakże, jesteś bliżej zwycięstwa niż twoja partia.

@thorgoth: co stracę? Będziesz oskarżał o popieranie gwałtów bez dowodu kogoś innego? Krynico mądrości, myślę że dam sobie radę bez twoich światłych
  • Odpowiedz

@thorgoth: stworz sobie kolko wzajemnej adoracji, zeby nikt ci nie wytykal bledow np. logicznych
  • Odpowiedz
bohatersko walczcie głosowaniem bez znaczenia

@Usmiech_Niebios: misiu, głosowanie było bez znaczenia bo konfunia była bez znaczenia. Gdyby miała więcej poparcia albo było więcej partii kremlowskich to miałoby znaczene.
Ale sensu takiego głosowania #!$%@?ąc od jego znaczenia, już przedstawić nie potrafisz.

stworz sobie kolko wzajemnej adoracji

@93michu93 nie misiu, nie jestem konfiarzem ani konserwatystą
  • Odpowiedz
@93michu93: no działa działa, ostatnio w wyborach uzupełniających do senatu podziałała na 18% mieszkańców obwodu we Włocławku. Osiągneliście wysokie trzecie miejsce na aż trzech startujących kandydatów, to chyba sukces, nie? Przynajmniej tak Mentzen twierdził
  • Odpowiedz
niby tak ale przynajmniej nie boi poprawności politycznej i mówi jak jest :D

widzę, że przyszły nowe rozkazy z Berlina. Teraz dyskredytujemy Zajączkowską i całą konfę bo nie bała się powiedzieć prawdy w reichstagu, yy w parlamencie europejskim xD

@jerzs: @Mariaci: Tyle, że nie mówi jak jest, bo mówiła kompletne, nieprawdziwe bzdury o pakcie migracyjnym. W linku niżej jest dokładniej opisane - białorycerstwo już się odpala i pieprzy
  • Odpowiedz
Babka ma komunistyczne zapędy

@Riiuku: W jaki sposób ma komunistyczne zapędy? Jest dosłownie członkinią Unii Chrześcijańsko-Demokratycznej XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Tajlosfit

@kropla_bez_kitu_benc: dziwnym trafem konfederacja nigdy nie zatrudnia w swoich szeregach brzydkich bab. Mają być młode i ładne, żeby kuc uwierzył, że on też taka dostanie, jak będzie na nich głosował

Przykład: Kaja Godek, albo ta od StopNop ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kropla_bez_kitu_benc: i Pani ursula, po tak wybitnym ekonomiczno-medycznym wykształceniu nie opowiada żadnych populizmów. Żeby miała szansa w jakim kolwiek stopniu zaistnieć zajączkowska druga strona musi robić coś mocno nie tak...
  • Odpowiedz
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie

@kropla_bez_kitu_benc:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_auctoritatem
Argumentum ad auctoritatem[1][2] (łac. „argument do autorytetu”), również argumentum ad verecundiam (łac. „argument do nieśmiałości”) – pozamerytoryczny sposób argumentowania polegający
  • Odpowiedz
@marw: Fajny wklejasz cytacik, ale może najpierw przeczytaj to co wklejasz - masz wyraźnie napisane, że Zajączkowska wali populizmy i manipuluje - to właśnie to jest tu argumentem, a nie autorytet, nie to, że ktoś z wykształceniem ma automatycznie rację.
  • Odpowiedz
Przy czym to jest lider, top1 całego kontynentu jak chodzi o karierę to większość

@stan-tookie-1: ma też mocne plecy, sprawa SMS ów z Pficerem rozeszła się po kościach.
  • Odpowiedz