Aktywne Wpisy
Montuję klamki do drzwi, ale ciężko mi wkręcać wkręty, bo klamka mi zasłania, czy elastyczny uchwyt do bitów do wkrętarki się nada, czy są jakieś inne sposoby, żeby to wkręcić bez problemu? Z lewej strony jest git, bo nic nie zasłania, ale z prawej to katorga
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie
lysowsky +2
Tag marudzi, że Bois Imperial Ex to skok na kasę. Avik Absolu też nie podbił serc, nawet najbardziej wytrwałych klientów marki, dających się ... przepraszam. Bez mydła. Kukurydzian nie zawodzi i z całą pewnością jego BR540 Ex jest ogromnym hitem. Prawda? Nie. Jak to nie?
Skoro tak duże marki przepadają, tworząc flankery, to w takim razie biorę 200 zł z konta każdej drużyny i słucham Mirków. A pytanie konkursowe brzmi - która
Skoro tak duże marki przepadają, tworząc flankery, to w takim razie biorę 200 zł z konta każdej drużyny i słucham Mirków. A pytanie konkursowe brzmi - która
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
Niestety, w internetach nic nie ginie
PS ale mimo upływu lat pewne rzeczy pozostają niezmienione. Wciąż rozpaczliwie szuka "atencion", wciąż u tego samego typu chłopców. Daddy issues jak malowane
@jerzs: Wiadomo.
@kropla_bez_kitu_benc: @thorgoth @sonig a co ma wykształcenie do tego jak rządzi?
Morawiecki też ma wykształcenie, pracował wiele lat u
@Mariaci nie wiedziałem że była jakaś przerwa w bece z konfederusków i ewy rzeżączkowskiej. Trochę schlebiasz tym płaskoziemcom sugerując że ktoś w Berlinie musi specjalnie wydawać rozkazy w tym celu
@thorgoth: wrzucisz paczkę jej archiwizowanych wypocin żeby sobie można było zapisać?
@Chris_Karczynski: nie no, absolutnie nic. Wiadomo, że ktoś po topowych światowych uczelniach ma mniejsze kompetencje do rządzenia niż karyna z osiedla.