Aktywne Wpisy

karolina-oska +108
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

@wolepiwo: tak się składa, że też wiem jak wygląda praca nauczyciela.
Dajmy na to, że uczysz geografii... Nauczyciele przeżywają jak to muszą się doszkalać, że niby co rano muszą uzupełniać swoją wiedzę o najnowsze wyniki badań, by podać je na
źródło: IMG_20240722_162546_668
Pobierz@Castellano: mógłbyś podesłać listę?
@krystekw2 mi odpadł nocleg i wyżywienie, bo zatrzymałem się u wujka. Zależy też ile wydać na lot. Ja mogę napisać ile ja na razie wydałem, 4k za bilety, i 498 dolarów(czyli jakies 2k zl); na
@typeczek byłem akurat dziś. Za kanapkę i Pepsi zapłaciłem 34dolary. Tu już została połowa. Można się najeść, ale takie na raz, jesc, przeżyć powiedzieć że spoko i nigdy nie odwiedzić xd
źródło: 20240722_102658
Pobierz@BMTXS tak. Mam w planach skoczyć na Broadway na jakieś przedstawienie. I tak, wszędzie reklamują tego króla lwa ze xhyba na niego, ale to obiecała mi ogarnąć kuzynka
źródło: 20240719_125348
Pobierz@Kamar słyszałem o tym od kuzynki, ale szkoda mi tyle wydawac:(
@pro666full jeśli masz legimitymacje studencką, to płacisz taniej i tak płaciłem za wejścia 36 dolarów, museum of modern art 17 dolarow, Metropolitan Muzeum 17 dolarów, american museum of history i Muzeum o rdzennych mieszkańcach za darmo wejscie było.
źródło: 20240719_172455
Pobierz