Wpis z mikrobloga

Moja najbardziej wstydliwa tajemnica jest to , że jak byłam mała podobał mi się Ivan Komarenko
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Linnior88 hehehe xD

Mi się podobała Avril Lavigne i nocami przed zaśnięciem do poduchy zawsze słuchałem jej płyty ale tak żeby nikt nie słyszał i nie zobaczył przypadkiem, że mam orginalna xD
  • Odpowiedz
@Linnior88: "Urodził się w miejscowości Niżnia-Ilimsk, jest pierwszym synem pół-Rosjanki, pół-Koreanki Galiny Stiepanowej oraz Gruzina. Ma siostrę Lidę Komarenko i brata Siergieja z drugiego małżeństwa matki (które również zakończyło się rozwodem)" Jaaaa p------ę co za plot twist
  • Odpowiedz
  • 2
@zolgar

@Linnior88: "Urodził się w miejscowości Niżnia-Ilimsk, jest pierwszym synem pół-Rosjanki, pół-Koreanki Galiny Stiepanowej oraz Gruzina. Ma siostrę Lidę Komarenko i brata Siergieja z drugiego małżeństwa matki (które również zakończyło się rozwodem)" Jaaaa p------ę co za plot twist

Ehhh i tak do niego wzdychalam
Miał bardzo czarujący głos ()
  • Odpowiedz
@Linnior88: jest moim sasiadem, tzn. od kilku miesiecy go nie widzialem, ale on czasami wyjezdza.

kiedys byl mily, widzialem nawet kilka razy jego mamele, raz przytrzymał mi drzwi do klatki, ale przestał się do mnie odzywać, gdy widział mnie w maseczce () (true story)
  • Odpowiedz
@zolgar:

Urodził się w miejscowości Niżnia-Ilimsk, jest pierwszym synem pół-Rosjanki, pół-Koreanki Galiny Stiepanowej oraz Gruzina. Ma siostrę Lidę Komarenko i brata Siergieja z drugiego małżeństwa matki (które również zakończyło się rozwodem)" Jaaaa p------ę co za plot twist

Ale Listonosz Pat, Strażak Sam czy Ivan Komarenko?
  • Odpowiedz
Pamiętam, jak paparazzi Super Expressu czy innego Faktu zrobili mu zdjęcie, jak stał na balkonie przepasany ręcznikiem i ten ręcznik mu spadł.
  • Odpowiedz