Aktywne Wpisy
damianooo8 +101
adi0 +877
Info ze sztabu kryzysowego:
Gość, który wczoraj ukradł dwie pompy odprowadzające wodę z zalanej piwnicy, został dzisiaj błyskawicznie osądzony i skazany na 8 miesięcy bezwzględnego więzienia - bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
#powodz #wroclaw #kryminalne #sadowewyroki #zlodzieje #policja #polska
Gość, który wczoraj ukradł dwie pompy odprowadzające wodę z zalanej piwnicy, został dzisiaj błyskawicznie osądzony i skazany na 8 miesięcy bezwzględnego więzienia - bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
#powodz #wroclaw #kryminalne #sadowewyroki #zlodzieje #policja #polska
Sorry za spam tagami, ale chce zlapac jak najwieksza licze osob (。◕‿‿◕。)
#warszawa #warszawa,
#krakow,
#lodz,
#wroclaw,
#poznan,
#gdansk,
#szczecin,
#bydgoszcz,
#lublin,
#bialystok,
#katowice,
#gdynia,
#czestochowa,
#radom,
#sosnowiec,
#torun,
#kielce,
#rzeszow,
#gliwice,
#zabrze,
W jakim wieku dotarlo do Ciebie to co napisalem wyzej:
W sumie na lepsze mi wyszedl taki zimny prysznic, niż gdybym
@Zimny-jak-lod: szkoda ze nie zacząłeś wpisu od tego, oszczędziłabym kilka chwil.
potem w internecie przeczytałem coś, co utkwiło mi w pamięci i co zawsze powtarzam przy każdej nadarzającej się okazji
Ale podobnie jak koledzy wyżej, ja takiej ambicji żeby być Lewym czy Muskiem to nie miałem. Tyle samo uwielbienia co hejtu. Wygrasz mecz to jesteś bogiem, przegrasz to po tobie jadą, do tego to trzeba mieć twardą dupę. A jeszcze idziesz ulicą i większość ludzi cię zna, jak zwierzę w cyrku. Fajnie mieć kasę ale tyle żeby mieć mieszkanie, wyskoczyć gdzieś na wakacje, zjeść
Dodatkowo jakoś zawsze odrzucało mnie współzawodnictwo w grach czy hobby, bo zawsze gdzieś było wideo tego małego chińskiego dziecka które robi to id urodzenia i tysiąc razy lepiej. Nawet w szachy nie miałem się uczyć grać, bo widziałem te wszystkie partie mistrzów i wyobrażałem ich sobie jako pojedynek ułomnych
@Zimny-jak-lod: ale ziomek, zestawiłeś jakby prowadzenie wielomiliardowej korporacji, powodzenie matrymonialne u 1% najpiękniejszych kobiet i osiągi top sportowców z zarobieniem jakichś 100k euro xd
@smilealittlebit: to twoje alternatywne życie wymaga większych funduszy niż "nudna" wersja
mhmm