Hejterki pisały, że jestem trollem. Na nagraniu załączam oficjalne upoważnienie mojego idola i mentora - Sebastiana. W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da. Nastał czas rozliczeń.
@dawid-hopek: Zbyt bystrym hejterem to ty nie jesteś. to nie jest żadne AI bo Mentor dzisiaj po raz pierwszy w tej koszulce na live występował i potem nagrał wideo żebym miał jego upoważnienie
@Defined: jaki karachan? Wraz z Sebastianem monitorujemy sieć i tylko tutaj jest taki negatywny odbiór Sebastiana, także za te pomówienia, memy itd będziecie karani
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
I to miała być to cało rozliczenie kwestii hejterskiej frajerze z MLM-u?
źródło: Picsart_24-07-20_20-54-22-029
Pobierzto nie jest żadne AI bo Mentor dzisiaj po raz pierwszy w tej koszulce na live występował i potem nagrał wideo żebym miał jego upoważnienie