Wpis z mikrobloga

Czy jest jakiś program, za pomocą którego da się zrobić kopię czatu z WhatsApp do pdf? Potrzebuję historię całej rozmowy z kilku lat w jednym pliku razem z przesyłanymi zdjęciami. Z poziomu telefonu udało mi się tylko zrobić plik *.txt. To już coś ale wolałbym żeby to był pdf ze zdjęciami. Mam też zrobioną kopię na Dysku Google jeśli to w jakiś sposób mogłoby pomóc.
#android #whatsapp #komputery #informatyka #programowanie
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xlukasz: Jeśli nie znajdziesz innej metody, to do głowy przychodzi mi zainstalowanie wersji Whatsup na komputer. Na większym ekranie będzie Ci łatwiej porobić np. zrzuty ekranu.
  • Odpowiedz
@xlukasz: mi do zipa pakuje wszystkie zdjęcia i filmy jako osobne pliki i plik txt z rozmową na telefonie.
How to export WhatsApp messages from Settings

Open WhatsApp and tap on the three-dot menu.Select the “Settings” option from the menu.Tap on the “Chats” option.Navigate to the “Chat history” option and tap on it.Tap on the “Export chat” option and select the conversation that you want to save as a PDF.
  • Odpowiedz
  • 0
@malin90 Print screen też nie jest najlepszym rozwiązaniem ponieważ chciałbym móc zachować możliwość wyszukiwania po tekście.
@appmstt Opcję z eksportem do ZIPa tez widzialem ale wtedy nadal nie ma PDF
  • Odpowiedz