Aktywne Wpisy

yahoomlody +75
Mam zamiar w czerwcu p--------c sie z plecakiem na 2-3 tygodnie do #japonia na samotnego spierdotripa spiac po hostelach i jezdzac pociagiem z miasta do miasta. Jakies rady co jest super polecane do odwiedzenia, zjedzenia?
#podrozujzwykopem #podroze
#podrozujzwykopem #podroze

JoeGlodomor +66
Jak to jest, że wielu facetów tak się oburza na wybór Ciri jako protagonistki w nadchodzącym Wiedźminie, bo niby nie mogą się wczuć w postać żeńską. Ale za to bez problemu mogą się wczuć w legendarnego zabójcę potworów czy innych superbohaterów w grach, jak są tylko spoconymi grubasami grajacymi w gierki.
#gry
#gry

Żonaci faceci z dziećmi, którzy narzekają na częstotliwość stosunków wcale nie chcą, żeby ich żony z powrotem chciały częściej. Skrycie marzą o zdradzie z młodszą bezdzietną a brak stosunków to podkładka pod usprawiedliwiania swoich zdrad. Wiem jak to u nas wygląda i też było narzekanie, że mało, że nudno. Jak zaczelam cos z tym robic i chciałam coś urozmaicić to uslyszalam „na starość masz takie pomysły?”. Jeszcze slysze przytyki do swojego wygladu gdzie nie mam nadwagi i serio wzielam sie za siebie po urodzeniu dziecka (uprawiam sport). Chciałabym się jeszcze poczuc atrakcyjna dla jakiegos faceta, zwlaszcza ze nie jestem jakas stara (blizej mi do 30 niz 40). Przy swoim nie czuje sie kobieco - czasami sama dzwigam zakupy bo mowi ze „jest zmeczony”. Coraz czesciej mysle o tym, zeby zostawic tego dzbana i jeszcze sprobowac szczescia. #zwiazki #zdrada
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jesteś zależna finansowo od męża? Znaczy bankomatu?
@mirko_anonim: śmiało, papieżmachającyręką.jpg.
@mirko_anonim: jest to połowicznie prawda, bo to wynika w 50% z Waszej winy (lub mniej albo więcej, każda sytuacja to inne czynniki). dokładnie to samo mogę powiedzieć o waszych zachowaniach ;].
Drugą sprawą jest to, że jako
@mirko_anonim: ale zaczynasz od facetów a potem płaczesz, że Tobie coś nie pasuje?? to w końcu komu nie pasuje mężowi czy Tobie?
@mirko_anonim:
@czemuztak: wystarczy jak by ją notorycznie "głowa nie bolała"