Wpis z mikrobloga

"Oby cię dzisiaj znowu głowa nie bolała" - zabijają ochotę na lata.

@mirko_anonim: jak leci taki tekst to ochota jest już dawno zabita geniuszu

ale bzdura. Deadbedroom jest pełno postów zrobiłem x,y,z partnerka dalej mnie odrzuca.

@lobuz_: bo powodów deadbedroom jest kilka. jak kobieta jest z beciakiem wyłącznie dla jego zasobów to nic nie da zwykłe randkowanie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chaotycznie napisane i to nie jest jedyny problem albo przyczyna, ale jest w tym prawda. To co do mnie dotarło był tekst, że ciągle naciskając i będąc zawsze gotowym nie zostawia się partnerce przestrzeni na rozwinięcie się jej porządania. Ona robi jeden mały krok a ty natychmiast przed nią wyrastasz. Może ona potrzebowała zrobić 5 kroków i jeszcze się rozejrzeć. Może żeby się bardziej postarała potrzebna jest ta nutka
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ale co to znaczy utrwali związek? Kobieta Chada zawsze wie, że on ciągle jest w grze i po prostu wybrał, że jest z nią i to może się W KAŻDEJ CHWILI ZMIENIĆ JEŻELI PRZESTANIE SIĘ STARAĆ. i vice Versa

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
Nie ma miłości, nie ma sypialni. Na początku jest fajnie, bo jest etap motylków, zakochania, pożądania. A potem gdy z zakochania przechodzi się w miłość, powstaje stabilność, zmniejsza się częstotliwość, ale zwiększa się jakość.
Ale z drugiej strony, zmniejszenie częstotliwości jest dobre, mężczyzna nie traci energii bez sensu, i może dzięki temu zająć się czymś pożytecznym.
  • Odpowiedz