Aktywne Wpisy

seo000 +1375
Drogie Mirki i Mirabelki,
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
źródło: wykop-zeby
Pobierz
Zielonykubek +166
Stylizacja na studniówkę, co o niej sądzicie?? #logikarozowychpaskow
źródło: IMG_20250119_094345
Pobierz

![Canon wprowadza opłatę $5/mc za 1080p w trybie webcam [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7033f416f8a86b54eeb1d87569a6a2bd5d4bf7ca964e5d3483e92e48b74db2b0,q80.jpg)
źródło: temp_file6681137836468502713
Pobierz- nie no zdarzają się gwałty, morderstwa i kradzieże ale przecież tak jest wszędzie
- no k---a NIE a sam fakt, że uważasz, że to w miarę normalne jest naprawdę przerażające
Oczywiście od specjalistów tutaj pewnie zaraz usłyszę ze dane są z d--y albo jestem skrajnym prawicowcem i przecież w Polsce tez polacy gwałcą xD
źródło: inpdbs
PobierzGdzie w jednym kraju klepnięcie w tyłek będzie w statystykach a w Polsce nie jest możliwe zgwałcić żonę czy dziecko.
@ArystokracjaPomarancza: wiesz jaka jest różnica? Że sprawcę można złapać, poznać jego dane i ukarać. A jak chcesz ukarać śniadych inżynierów bez dokumentów?
@MistrzKowalski: przez łunie mnie się krowy pienć gie nie niosom rozumisz!!1
@_T-800_: ale lata 90' ... (tutaj wstaw resztę tego lewicowego p-----------o mające zakryć problemu z masową imigracją bandziorów z bliskiego wschodu) ( ͡° ͜
@WesolyCzajniczek: no rzeczywiscie to UE pomogla walczyc z rozpracowana juz dawno przed wejsciem gangsterka. Jak wy w ogole wiazecie gangi z UE? xD
Przeciez