Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wfyokyga: a zwierzeta na lewym pasie w miescie? Jedzie takie blond urwisko bez mozgo 42km/h lewym i nie wyprzedzisz. Codziennie wielokronie patrze kto za fajerą i prawie zawsze jest to urwisko po menopauzie z rekami na kierownicy za 5 dwunasta z lbem przyklejonym do przedniej szyby z katem widzenia 15 stopni na lewym pasie ze strachem w dupie ze zaraz bedzie stal fotoradar
  • Odpowiedz
Tyczy się każdej publicznej toalety.

@wfyokyga: ja od kilku lat zmieniłem podejście. Toalety publiczne są w niezłym stanie - przynajmniej te z którymi ja miałem do czynienia czy na uczelni czy w pracy.
  • Odpowiedz
@wfyokyga: No i widzisz poruszyłeś bardzo wazny temat a głąby zaczynają gadać o jeździe lewym pasem. Podejrzewam że kible dalej będą zaiszczane i zasrane póki mamy takich inteligentów
  • Odpowiedz
@RelaniU Ogólnie rzecz biorąc to korki w mieście robią się w dużej mierze przez takie dzbanice. Ruszanie z japońskim zapłonem, obowiazkowe zatrzymanie się przed rondem itp itd.
  • Odpowiedz
wracam do domu z pola

@wfyokyga Miód na moje krakoskie (w sumie to bardziej nowohuckie) serduszko za każdym razem gdy w gorących widzę wpis z prawidłową formą ʕʔ a nie jakieś chamskie i wulgarne „na d…” od którego aż oczy krwawią ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@RelaniU Może się to bierze z tego że licznik przekłamuje a ona się boi przekroczyć dozwolone 50 więc ma 47 na liczniku, a tak naprawdę w gps faktycznie 42. Inni kierowcy jadą falą 55 na gps czyli na liczniku 60 i stąd ten zgrzyt. Trudno tego uniknąć, pewnie brak doświadczenia i bojaźliwość. Podobno w USA jeżdżą znacznie gorzej, jest takich kiepskich "kierownic" znacznie więcej bo każdy musi tam mieć samochód mimo
  • Odpowiedz