Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzień dobry!
Chciałbym się zapytać Was o pierwszy samochód, którym chciałbym sobie pojechać do NL.
No niby mogę wydać te 35k po latach oszczędzania, ale w sumie nie wiem, skoro mam pojechać samochodem pod agencję, to nie wiem co się może potem stać.
Typowa agencja w #nl i w dodatku to jest praca fizyczna w #rolnictwo, dodatkowo boję się nawet o kradzież na parkingu, tak to bym sobie kupił i pojechał dopasionym BMW E66 sprowadzonym.

Myślicie, że ukradną BMW E66 podczas prac w szklarnii?

Pozdro #emigracja i przepraszam za ten spam tagami.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Do wyruszenia do agencji w NL (1042km)

• Nissan Micra k11 5.6% (2)
  • Toyota Yaris I 1.0 VVTi 36.1% (13)
  • Audi A4 B5 1.9tdi 58.3% (21)

Oddanych głosów: 36

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
Za diesla będziesz płacił wyższy podatek drogowy, który trzeba płacić już po bodajże dwóch tygodniach, choć za bezpieczny termin uważa się do 3 msc.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): @Errad: dzięki, akurat zobaczyłem na komentarz, a sam nie posiadam praktycznie wolnego czasu, ot tak sobie oferty przeglądam, ponieważ się boję, że mi chłopaki ukradną samochód za 35k. pracuję fizycznie za minimalną w rolnictwie i się za to dorobiłem, że stać mnie na taki samochód i jego utrzymanie. w dodatku wydawałem wcześniej na różne inwestycje w postaci handlowania podstawowym sprzętem rolniczym na giełdzie. pozdrawiam

• Odpowiedz