Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

O ile wiekszosc jest obvious i sie zgadzam tak z 4 Cię odkleiło. Polska to nie usa i akurat tu spory odsetek ludzi szuka trwałej relacji na tinderze. Sam na przestrzeni lat byłem w paru stałych związkach z tindera z fajnymi, normalnymi dziewczynami (nawet mi się dziewica raz trafiła), których bym nie poznał w realu.
Kwestia selekcji, piszecie do szlaufów i samotnych matek a potem pikachu xD
  • Odpowiedz
Pieknie opisane, dlatego - jak napisalem nizej - uwazam, ze tinder NIE jest - powtarzam - NIE JEST apką do zawierania związków.

@mirko_anonim: zabawnie musi się czytać takie głupoty będąc w związku stworzonym na tinderze (a takie na pewno są). prawda jest taka że na tinderze jest przekrój wszysktich ludzi, od prawdziwych myszkek które kasują konto po tygodniu, po samotne matki i borderki które siedzą tam już 3 rok.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie piszesz prawdę. Na portalu randkowym trzeba umieć filtrować ludzi tak by mieć ostatecznie kontakt tylko z tymi potencjalnie pasującymi. Mężczyźni klikając ok na wszystkie kobiety co im się wyświetla pozbawiają się tej selekcji z automatu i później narzekają że samotne matki czy kobiety co im się w ogóle nie podobają się odzywają.

Ja obecnie już ponad 5 lat razem jestem z mężczyzną poznanym na portalu randkowym. Jesteśmy też po ślubie
  • Odpowiedz
Mężczyźni klikając ok na wszystkie kobiety co im się wyświetla pozbawiają się tej selekcji z automatu i później narzekają że samotne matki czy kobiety co im się w ogóle nie podobają się odzywają.

@Kitku_Karola: duża cześć meżczyzn nie ma nawet możliwości dokonania selekcji, ale to nadal nie oznacza ze nie da się znaleźć normalnych ludzi na tinderze, tylko że oni nie mają takiej możliwości.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie co to znaczy nie mają możliwości? Tu nie chodzi o selekcję najpiękniejszych tylko selekcję by nie kontaktować się z samotnymi matkami jeśli nie chce się mieć dzieci w ogóle lub dzieci z innych facetów. Albo by nie gadać z grubą jeśli grube są totalnie obrzydliwe dla kogoś. Serio związku sensownego czy choćby dłuższego nie będzie gdy jedna osoba spotyka się z kimś z kto ma jakieś cechy czy sytuacje która
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Tymczasem rzeczywistość:

Wchodzisz na Tindera i pierwszy wyświetla ci się pan Boa Dupczyciel ze zdjęciem jak gra na flecie, a z rozporka wychodzi mu kreskówkowy wąż.

Zamykasz Tindera i idziesz dotknąć trawy.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @T0pi5: w Polsce na tinderze szuka się trwałej relacji?! xDDDD

Typie, mam tindera od chyba 2016 roku i powiem ci, że wtedy tak jeszcze było. Obecnie jak szukasz trwałej relacji na tinderze to mają cie za czubka. Zresztą jak ktoś szuka trwałej relacji na tinderze to po 1 dniu usuwa konto ;)

• Odpowiedz