Aktywne Wpisy

serio_serio +8
gdzie prowadzicie głębokie i inspirujące dyskusje odkąd przestaliście na wykopie?

Tzw. Zworki
źródło: temp_file3177911556361905578
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file3177911556361905578
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
O ile wiekszosc jest obvious i sie zgadzam tak z 4 Cię odkleiło. Polska to nie usa i akurat tu spory odsetek ludzi szuka trwałej relacji na tinderze. Sam na przestrzeni lat byłem w paru stałych związkach z tindera z fajnymi, normalnymi dziewczynami (nawet mi się dziewica raz trafiła), których bym nie poznał w realu.
Kwestia selekcji, piszecie do szlaufów i samotnych matek a potem pikachu xD
@mirko_anonim: zabawnie musi się czytać takie głupoty będąc w związku stworzonym na tinderze (a takie na pewno są). prawda jest taka że na tinderze jest przekrój wszysktich ludzi, od prawdziwych myszkek które kasują konto po tygodniu, po samotne matki i borderki które siedzą tam już 3 rok.
Ja obecnie już ponad 5 lat razem jestem z mężczyzną poznanym na portalu randkowym. Jesteśmy też po ślubie
@Kitku_Karola: duża cześć meżczyzn nie ma nawet możliwości dokonania selekcji, ale to nadal nie oznacza ze nie da się znaleźć normalnych ludzi na tinderze, tylko że oni nie mają takiej możliwości.
Wchodzisz na Tindera i pierwszy wyświetla ci się pan Boa Dupczyciel ze zdjęciem jak gra na flecie, a z rozporka wychodzi mu kreskówkowy wąż.
Zamykasz Tindera i idziesz dotknąć trawy.
Typie, mam tindera od chyba 2016 roku i powiem ci, że wtedy tak jeszcze było. Obecnie jak szukasz trwałej relacji na tinderze to mają cie za czubka. Zresztą jak ktoś szuka trwałej relacji na tinderze to po 1 dniu usuwa konto ;)
──────────────