Aktywne Wpisy

izimizixdd +4
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bartisk +3

@piratestorm: a oblanie farbą tą szkodliwość zmniejsza?
@morgiel: Nie przypominam sobie żeby przyklejali się do ulic i działali przeciwko obywatelom Ostatni odklejeńcy niech się przyklejają do bram bogoli z korpo i aktorzyn czy innych miliarderów a nie boga ducha winnym ludziom uprzykrzają życie.
@Blaskun: tam nie mają odwagi, bo najpierw pozamiata ich ochrona bogacza, a potem jego prawnik w sądzie.
A jak takie aktywiszcza chcą protestować to niech protestują pod sejmem, albo pod domami polityków. O wiele inaczej bym ich odbierał gdyby zamiast blokować ulice blokowali wyjazd z parkingu sejmowego,
@morgiel: R-----------ą dzieła sztuki i dziedzictwa ludzkości jak Stonehenge, blokują drogi i karetki jadące na sygnale. W żaden sposób to nie uzasadnia tego o co walczą, ba obniżają poparcie społeczne dla walki klimatycznej utożsamiając ją z tymi idiotyzmami. Nie atakują szefów korporacji i jestem przekonany, że
Oni nie walczą z okupantem stosującym nieludzkie metody na ich rodakach i Im nie grozi wyrok śmierci wykonany na miejscu bez sądu, albo poprzedzony długotrwałymi torturami.