Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +170
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +12
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

Smyk odpada, na stronie w miarę fajne ceny, a stacjonarnie podbijają je dramatycznie (355zł zdalnie vs 480zł stacjonarnie XDD).
Może Empik?
Kiedyś widziałem że w Auchan były jakieś, ale nie wiem czy będzie duży wybór.
Macie jeszcze jakiś pomysł?
#lego #zabawki #klocki
@Gumaa: stacjonarnie i tanio nie chodzi w parze. Jakbym już musiał stacjonarnie, to chyba bym poszedł do Auchan.
@Gumaa: nigdzie, w najlepszym wypadku ceny katalogowe w hipermarketach. Smyk, empik itp. drożej niż w lego
Ale generalnie to jeśli nie musisz na dzisiaj to wstrzymaj się i kup online ¯_(ツ)_/¯