Aktywne Wpisy

jegertilbake +5
Załóżmy, że udaje wam się osiągnąć FIRE w wyniku w-------a inwestycji i możecie żyć z %. Powiedzmy, że jutro wasze portfolio to $1mln i dajecie to na lokatę negocjowaną w PKB osobiście przez mickpl z szefem PKO na 6% i dostajecie +/- 15k PLN miesięcznie bez potrzeby kontynuowania pracy.
Jak realistycznie wygląda wasz dzień biorąc pod uwagę, że:
1) Brak przymusu pracy odbiera motywację do trzymania dyscypliny więc trzeba się przygotować na to
2)
Jak realistycznie wygląda wasz dzień biorąc pod uwagę, że:
1) Brak przymusu pracy odbiera motywację do trzymania dyscypliny więc trzeba się przygotować na to
2)

drte111 +97

źródło: temp_file4692076507014758728
Pobierzźródło: comment_1606918037lfNrzOeQdblsLcaPou3tCI
PobierzChłopy moga robić co chcą, być kim chcą i zachowywać się jak chcą. Nie musicie być jak boomerzy, dla których mówienie o uczuciach to przejaw bycia zniewieściałym. I tak, Elliot to jest chłop.
Fakty są takie, że w słowach faceci mówią o byciu twardym i byciu alfa ale w czynach robią co innego, natomiast kobiety mają odwrotnie - dużo gadają o wspólczuciu i o tym że facet może mieć uczucia ale gdy do
@Del: Baba nie może sobie obciąć pindola.
A słyszałem je jako dorastający chłop, kiedy czymś się mocno stresowałem, coś mnie mocno wzruszyło. Mamy różną wrażliwość.
Aaaale, żeby było zabawniej, to przecież chłopy w tym wątku śmieją się
@Kondtrad: Skąd o tym wiesz? Rozmawiałeś z Elliotem, w ogóle znasz temat trans czy p--------z chłopskorozumowo?