Aktywne Wpisy
Graner +19
#nieruchomosci
Przypominam że budujemy najwięcej na 1k ludków w Europie, demografia (Polaków, a czy umrzemy czy wpuścimy imigrantów to już mniej istotne, przecież nie będziemy za swoje budować dla przybyszy) jest fatalna. Lokale na każdą kieszeń w Polsce są, a zarobki w wojewódzkim nie są specjalnie wyższe niż średnia województwa.
I przypominam że lekko licząc 95% ludzi chodzi do roboty odpi3rdolic swoje i zarobić na życie, a nie dlatego że ma jakieś potrzeby rozwoju zawodowego (tacy ludzie nie pracują na etacie tylko ryzykują ze swoim).
Dlatego
Przypominam że budujemy najwięcej na 1k ludków w Europie, demografia (Polaków, a czy umrzemy czy wpuścimy imigrantów to już mniej istotne, przecież nie będziemy za swoje budować dla przybyszy) jest fatalna. Lokale na każdą kieszeń w Polsce są, a zarobki w wojewódzkim nie są specjalnie wyższe niż średnia województwa.
I przypominam że lekko licząc 95% ludzi chodzi do roboty odpi3rdolic swoje i zarobić na życie, a nie dlatego że ma jakieś potrzeby rozwoju zawodowego (tacy ludzie nie pracują na etacie tylko ryzykują ze swoim).
Dlatego
Ogólnie typ ma i miał życie jak z bajki, a ma dopiero
https://www.youtube.com/watch?v=8quTwjMFSiY
@TrudnyMinus: gosc nie mogl wyjsc z domu na spacer bez umowienia sie z ochrona i powiadomienia setki osob przez ostatnie 18lat XD
On w wieku 30 lat może przejść na emeryturę i doskonale się bawić przez resztę życia. Możesz powiedzieć to o sobie?
@kasza332: ta piosenka to g---o straszne, ale najgorsze, że mi się dobrze kojarzy xD
Zacząłem pierwszą studencką robotę "w branży" i gość z Hiszpanii, który był moim opiekunem puszczał to zawsze w piątek wszystkim o 16.00 na znak, że zaraz pora się zbierać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
- zdrowie
- wysokiej jakości genotyp
- pieniądze
-
Ja uważam się za biedaka, a jestem zamożniejszy od większości wykopków bo ja sobie nie mogę od tak kupić penthousa za 10 milionów dolarów czy Ferrari za 1 euro bo mam
@marcelus:
Gimbusy denerwowały się, że koleżanki jarają się JB a nie nimi. Jak chodziłem do podstawówki to chłopaki nie lubili blondasa z Backstreet Boys.