Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Potwierdzam, gdybym się dowiedziała, że mirek, z którym się spotykam chodzi na divy, to poleciałby ghosting. Jak facet mówi, że miał dużo randomowych partnerek, to też mnie to odrzuca. Rozwiązłość jest fujcia w obie strony panowie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Mnie najbardziej śmieszy twierdzenie, że to bezpieczne, bo diwy się regularnie badają. Jeśli bada się po każdym kliencie, to faktycznie jest bezpieczne, ale wszyscy dobrze wiemy, że tak nie jest.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Ziomek bardzo byś się zdziwił kto chodzi na te divy. Dla typowego wykopka to może być jedyna okazja w życiu, żeby zamoczyć. Taką mamy rzeczywistość, więc byłbym ostrożny w ocenie.

Panny masz w każdym wieku i nikt Ci nie każe iść do starego zdupodomordyzaura. Możesz se poszukać jakiejś do 25 roku życia i po problemie. Masz na forach oceny, a jak masz wątpliwości co do wyglądu to poproś
  • Odpowiedz
Mnie najbardziej śmieszy twierdzenie, że to bezpieczne, bo diwy się regularnie badają. Jeśli bada się po każdym kliencie, to faktycznie jest bezpieczne, ale wszyscy dobrze wiemy, że tak nie jest.

@AndrzejBabinicz: jeżeli to nie jest jakaś kr3tynka, to dba o siebie. Nikt nie chce cierpieć / mieć problemu poza jakimiś dzbanoidami. Wręcz jest bezpieczniej, bo obsługuje Cię profesjonalistka, a nie jakaś julka którą przed tobą mogło obracać 20 chadów.
  • Odpowiedz