Aktywne Wpisy

shadoww +2
Niech ktoś mi powie jak zgrać j----e zdjęcia i filmy z iPhone które mam w pamięci telefonu na komputer normalnie po kablu, po podłączeniu iPhone do kompa i włączeniu aplikacji Apple Devices nic tam nie ma, przez aplikację Zdjęcia i Filmy (Windows 10) pokazuje 2 nagrania i jedno zdjęcie których nie da się i tak zgrać, a po wejściu w pamięć iPhone przez Eksplorator Plików pokazuje jakieś 5 folderów w jednym nic

Minieri +27

Zastąpiłem słuchawki przewodowe bezprzewodowymi #airpods. Z jednej strony to wybór na plus (brak kabli, wysoka jakość, dobre funkcje, wygodne przełączanie między laptoptem a telefonem), z drugiej zastanawiam się, czy zwiększa to ekspozycję na promieniowanie elektromagnetyczne, które po latach wielogodzinnego, codziennego stosowania może być szkodliwe dla zdrowia i/lub pogarszać samopoczucie. Myślę też o innych urządzeniach na #bluetooth i #wifi w mieszkaniu.
Tematyka wrażliwości na promieniowanie elektromagnetyczne jest bardzo kontrowersyjna - z jednej strony brak dowodów, z drugiej strony brak dowodów to nie dowód na brak relacji. Z jednej strony obawy mogą mieć naturę psychosomatyczną, z drugiej strony powstaje pytanie, czy osoby o wrażliwej psychosomatyce nie powinny unikać takich czynników.
Co o tym sądzicie? #pytanie #sluchawki #bluetooth #promieniowanie #zdrowie #medycyna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: AirPods-2
Pobierzźródło: RTCN_Pieczewo_Air
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny