Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Jak jesteś przystojny/ładny to bez różnicy czy to Polska, Hiszpania czy Francja. Kwestia znajomości angielskiego.
Jak odpalałem tindera na zachodzie to o wiele częściej miałem pary z ładnymi kobietami niż w Polsce więc na spokojnie da się ogarnąć. Czemu wy macie taki kompleks polaka, że "jako Polak?"

Z kobietami tak już jest, że one lubią tą "inność". Tzn. w Polsce nie ma arabów/czarnych więc baby na ich widok mają mokro. Na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pierwszy raz jedziesz do Włoch więc Ci podpowiem: kraj jest fantastyczny, mój ulubiony na świecie, widoki, jedzenie, kultura, zabytki... wracam tam prawie co rok. Natomiast jeżeli chodzi o urodę ludzi - są narodowości których naturalne cechy wyglądu sprzyjają kobietom (jak w Polsce, kobiety i faceci z kobiecymi rysami twarzy), a są takie gdzie wygląd ma cechy męskie - faceci czady z kwadratowymi szczękami, kobiety niestety też... ;) Włochy i
  • Odpowiedz
Teoretycznie najlepszym kierunkiem zagranicznym na podboje dla Polaka byłby wschód - Białoruś, Rosja. Nie odstawałby tak wyglądem, kobiety piękne, mógłby zaoferować status człowieka z zachodu. Niestety Putin zdjął tą możliwość ze stołu.
  • Odpowiedz