Wpis z mikrobloga

Psiarze psiarzom zgotowali ten los. Niedługo sami siebie pozagryzają.

Ale zobaczcie jak może odbijać psiarskim juleczkom. Juleczkowy amstaff bez smyczy zaatakował innego psa. Zagryzł by go gdyby właścicielka drugiego psa nie użyła gazu. Za obronę własną i za to, że śmiała psiknąć amstaffiego psyna gazem psiara zaatakowała kobietę wymazując ją po twarzy psim gównem.

#psiarze #bekazpodludzi #p0lka #warszawa #patologiazmiasta
WielkiNos - Psiarze psiarzom zgotowali ten los. Niedługo sami siebie pozagryzają. 

A...

źródło: temp_file2771100652230151057

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka Problem jest taki, że żeby w ferworze walki / stresu skuteczne użycie gazu bywa dość trudne. Gdzie skuteczne, mam ma myśli obezwaładnienie atakującego + samonieobezwładnienie :) Polecam dobry żel pieprzowy (bez reklamowania - czerwona puszka) plus potrenować w bezpiecznym miejscu jego użycie testowe, by nauczyć się celować.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: biedny piesek, ma odpowiedzialnego wlasciciela co zaklada mu kaganiec i musi cierpiec przez idiotow ktorzy puszczaja luzem swoje bydleta i go gryza.
  • Odpowiedz
@elgebar: w dupie to mam szczerze powiedziawszy.
@AdamKarolczak02137 ale samo użycie gazu zostało uznane za zasadne, czy to bez znaczenia? Wydaje mi się, że okoliczności w jakich doszło do tej sytuacji mają znaczenie, ale wiem też, że jeśli chodzi o samoobronę to polskie prawo ma jakieś poważne luki logiczne
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: Wypsikaj sobie najpierw jedną puszkę gdzieś na polu, zobacz jak to działa, a dopiero drugą noś przy sobie. Zwykle osoby, które pierwszy raz używają gazu robią sobie nim krzywdę, zamiast napastnikowi.
  • Odpowiedz
cicielka drugiego psa nie użyła gazu. Za obronę własną i za to, że śmiała psiknąć amstaffiego psyna gazem psiara zaatakowała kobietę wymazując ją po twarzy psim gównem.

@ZenujacaDoomerka: to uważaj bo zanim gaz zacznie działać to bydle wyszarpie Ci pół nogi/ręki ;c
  • Odpowiedz