Aktywne Wpisy
cuks +5
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +3
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Ale zobaczcie jak może odbijać psiarskim juleczkom. Juleczkowy amstaff bez smyczy zaatakował innego psa. Zagryzł by go gdyby właścicielka drugiego psa nie użyła gazu. Za obronę własną i za to, że śmiała psiknąć amstaffiego psyna gazem psiara zaatakowała kobietę wymazując ją po twarzy psim gównem.
#psiarze #bekazpodludzi #p0lka #warszawa #patologiazmiasta
Dostal nieumyślne
@p4wl i to już drugi raz pieszczynę coś napadło.
@EissIckedouw umiem, czytać i umiem dodawać na #czarnolisto za nic nie wnoszące komentarze. Won.
https://wykop.pl/wpis/77094239/czy-wlasciciele-pies-psy-moga-nam-wyjasnic-dlaczeg
-pies atakuje @ZenujacaDoomerka
-@ZenujacaDoomerka
@AdamKarolczak02137 ale samo użycie gazu zostało uznane za zasadne, czy to bez znaczenia? Wydaje mi się, że okoliczności w jakich doszło do tej sytuacji mają znaczenie, ale wiem też, że jeśli chodzi o samoobronę to polskie prawo ma jakieś poważne luki logiczne
Dalej sobie psikaj ludzi na ulicy psycholu xD
@ZenujacaDoomerka: to uważaj bo zanim gaz zacznie działać to bydle wyszarpie Ci pół nogi/ręki ;c