Wpis z mikrobloga

Psiarze psiarzom zgotowali ten los. Niedługo sami siebie pozagryzają.

Ale zobaczcie jak może odbijać psiarskim juleczkom. Juleczkowy amstaff bez smyczy zaatakował innego psa. Zagryzł by go gdyby właścicielka drugiego psa nie użyła gazu. Za obronę własną i za to, że śmiała psiknąć amstaffiego psyna gazem psiara zaatakowała kobietę wymazując ją po twarzy psim gównem.

#psiarze #bekazpodludzi #p0lka #warszawa #patologiazmiasta
WielkiNos - Psiarze psiarzom zgotowali ten los. Niedługo sami siebie pozagryzają. 

A...

źródło: temp_file2771100652230151057

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
@WielkiNos: To mnie akurat #!$%@?ło. Nie tyle dlatego, że oczywiście pies bydle rasy znowu #!$%@?ł a właścicielka to patusiara, tylko fakt, że babka swojego psa miała w kagańcu nie wiadomo na ki #!$%@?.

I gówno mnie teraz obchodzą wasze antypsiarskie wysrywy. Choćby dlatego wasze szczucie kagańcem na każdego możliwego psa i moralizowanie, że każdy ma być na smyczy, bo wy się boicie własnego cienia jest co najwyżej upierdliwe i potencjalnie
  • Odpowiedz
  • 2
@ruda_stuleja 2 sprawy. Po pierwsze określenie psiarze nie odnosi się do wszystkich właścicieli psów i nie jest określeniem osób lubiących psy tylko patusów jak ta amstaffiara.

A druga sprawa, że tacy patopsiarze są zagrożeniem nie tylko dla ludzi, psów, kotów, jeży, wiewiórek , ptaków czy innych, ale są też zagrożeniem dla innych psiarzy.
  • Odpowiedz
ja dostałam gaz pieprzowy niedawno, nie mogę się doczekać aż będę mogła potraktować jakiegoś pimpusia amstafka nim

@ZenujacaDoomerka: Gratuluję i witam w klubie, ja przez 7-8 lat wypsikałem 3 gazy, świetnie wydane pieniądze () Pozdrawiam ciepło.
  • Odpowiedz