Wpis z mikrobloga

- Najmądrzejsza osoba na świecie
- Cały jej 'misterny plan' to podstawowe techniki manipulacyjne stosowane przez polityków od dekad
- Przez cały sezon jedyne co robi to wkur*ia i szuka sobie nowych wrogów
- Backstory dosłownie oparte na 'Stworzyłabym lek na raka gdyby nie ci hurr-durr źli biali mężczyźni'
- Największy dotychczasowy sukces to napuszczenie Starlight na Firecracker

10/10 writing proszę państwa

#theboys #seriale
IcardiPL - - Najmądrzejsza osoba na świecie
- Cały jej 'misterny plan' to podstawowe ...

źródło: sage

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tofian: czarnej kobiecie yhm xd
To co ona mówiła do MM nie świadczy, że ona czyta w myślach a nie jest mądra? Chyba to wyraźnie już zaznaczają. Ta jej mądrość się niczym nie objawia xd
  • Odpowiedz
@IcardiPL: Cały sezon jest o kant d--y rozbić.
Francuz, który przez 3 sezony lata za Kimiko, żeby nagle stwierdzić, że temat odpuszcza na rzecz gościa znikąd. Za to koronny argument dla lewaków to ugabuga prawaki mają ból d--y. ŻENADA.
Starlight w każdej scenie z miną jak ryba wydmuszka i choć jej aktorstwo od początku było marne tak teraz jest poniżej krytyki, bo nie może nawet zareagować inaczej w scenie przez
  • Odpowiedz
nie może ich zabić bo powiedzą, że jest supkiem

@haabero: Błagam. Każdy kto to oglądał to wie, że taki argument padł, ale bądźmy poważni jak ten argument się ma do poprzednich sezonów? Jeśli nie rozumiesz tego co napisałem to proszę nie odpisuj mi, bo najwyraźniej serial jest skierowany teraz do ciebie, a dla mnie on już jest dziecinny.

A kimiko już w poprzednim sezonie dala do zrozumienia Francuzowi że z
  • Odpowiedz
@IcardiPL: Mnie bawi co innego.
SF dla białych - lasery z oczu, latanie, super siła
SF dla czarnych - murzynka najmądrzejszym człowiekiem na świecie

Nie wiem czy WOKE twórcy czy inni scenarzyści nie są skrycie rasistami xD
  • Odpowiedz
@Morguliusz no przeoczyłeś, rozmawiali w poprzednim sezoni3 po pocalunku I Kimiko mu powiedziała że czuję się z tym dziwnie bo traktuje go bardziej jak brata i że są rodziną. Jak pomiędzy poprzednimi sezonami tu też jest skok czasowy, więc te wydarzenia z początku sezonu nie dzieją się zaraz po sobie.
  • Odpowiedz
@IcardiPL: Ogólnie ten sezon to jakaś dziwna propaganda, ogólnie konserwatyści są tu przedstawiani poprostu jak jakieś najgorsze zło, takie pisanie ludzi że człowiek o poglądach prawicowych to taki debil wierzący we wszystko (teoria spiskowe itd) co mu w tv powiedzą, zawsze głośno krzyczący jakim złem jest LGBT, ABORCJA, oczywiście obstaje za tymi złymi na górze. Nie wiem czy zauważyliście ale też ciekawi mnie to, że w serialu nie mają problemu
  • Odpowiedz
@Morguliusz: w zasadzie każdy odcinek pisze i reżyseruje inna osoba xd bo sobie sprawdziłem na wikipedii.
Dużo osób bez historii na wiki, nie klikalne imiona i więcej osób się nie powtarza i są jednorazowo niż powtarza.
  • Odpowiedz
@IcardiPL: powiem tak jak ktoś jest czarny to nie może być inteligentny a ta kobieta uchodzi z najinteligentniejszą i co robi nic nie robi bo jest głupia. Humlander jest nie lepszy a czekam w ogóle na folder bo ja nie wiadomo czy wróci a ta laska Starlight to ona miała dużo operacji i się postarzała w jeden sezon o 20 sezonów i wygląda jak stara babcia a Simon pectu też
  • Odpowiedz