Aktywne Wpisy
lunaexoriens +107
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +570
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
@szyperist: Ale za wynajem pieniędzy a nie mieszkania, mieszkanie jest kupione, tylko hajs jest pożyczony.
@szyperist: Księga wieczysta mówi co innego.
Biorąc w wieku 30 lat, nie nadpłacając (a mało kto nie nadpłaca, jak mówią dane) to w "najgorszym" przypadku skończysz spłacać w wieku 55 lat.
Jeśli to dla Ciebie już jesień życia... radziłbym zmienić myślenie xD
I co zrobi taki 55 latek w tym mieszkaniu? Grube melanże z panienkami, pizzą, grami video?
Mózg już prawie nie wydziela dopaminy nawet w tym wieku. Jak masz kasę w wieku 20 lat to jest spoko. Jak się dorobisz w wieku 55
aż się szkoda odnosić xD polecam terapeutę.
@stanley88: gratulacje, wow. Może dałeś duzy wkład, może kupiłeś 5 lat temu. Znajomi za 5 pokoi płacą 0 zł raty, bo kupili za gotówkę. Taki sens ma twój argument, biedaku żyjący na kredycie.
@szyperist: Jasne, ale własność jest Twoja.
Bo ja jak miałem 15 lat to każde takie doznanie o jakich mówimy odczuwałem 4000 razy silniej niż teraz. W wieku 50 lat człowiek jest zużytym kondomem i tyle.
Teraz to musiałbym chyba heroinę zajepać, żeby czuć to co w młodości, gdy byłem naiwny i miałem naście lat. Gdybym był bananem, miał wtedy kasę to każde doznanie byłoby
Właścicielem jest tak na prawdę bank :)