Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +60
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
mev3 +65
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
@Mateo132: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Na pytanie, czy można sprzedać mieszkanie z hipoteką, odpowiedź brzmi: jak najbardziej. Właścicielem nieruchomości kupionej za kredyt
@szyperist: a przestań płacić podatki, to się państwo szybko upomni.
Tak naprawdę wszyscy jesteśmy niewolnikami. Państwo robi z nami co chce, a my możemy ewentualnie wynająć od państwa kawałek ziemi.
@unlucky_: do tej średniej wliczają się sytuacje w których kredyt spłacany jest przez sprzedaż mieszkania,
np. kupiłeś mieszkanie na kredyt, 10 lat mieszkasz, zmieniasz mieszkanie na większe w nowym kredycie czy budujesz dom i sprzedajesz te stare mieszkanie = spłacasz kredyt bo bank tego
@Mateo132: Dzięki kredytowi wybudowałem chatę, a od czasu budowy jej wartość wzrosła o 20-30%.
Wszystko jest dla ludzi, kredyt też, ile Twoim zdaniem bym zbierał te kilkaset brakujące tysięcy? Wprowadziłbym się do 50-tki, czy nie za bardzo? K*rwa, całe życie u jakiegoś fiuta na wynajmie, spłacając jego kredyt. Podziękuję.
@szyperist: Nieprawda. Płacę połowę tego, albo i mniej. I mogę sobie robić co chcę i jak. A w razie czego sprzedam, i tak będę do przodu.
@szyperist:
Życzę tobie, abyś osiągną zdolność kredytową i żebyś miał takie zarobki abyś był w stanie nadpłacać. Wszystkiego dobrego, z Panem Szatanem, niech ci się wiedzie, bądź zdrowy i szczęśliwy.
@Mateo132: Możesz sobie tworzyć dowolną definicję, ale w polskim prawie właściciel nieruchomości definiowany jest przez wpis w księdze wieczystej. Tak więc wiesz. Proponuję przestać wypierać rzeczywistość, chcoiaż pewnie Cię to nie przekona.
Dzięki kredytowi mogłem zbudować gdy było taniej i dziś płacę mniej za ratę domu, niż mój siostrzeniec za kawalerkę 30m^2.