Aktywne Wpisy
mickpl +930
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Njal +328
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
@szyperist: spoko to sprzedaj mieszkanie, ktore wynajmujesz XD (debil)
@Mateo132: dlatego to bank decyzuje czy i jak sprzedasz mieszkanie albo komu, prawda? XDD
Tak i będzie mógł go zostawić dziecku, żeby już nie musiało spłacać przez całe życie i miało lepszy start, niż on.
Rozumiem spłacić w 2-5 lat ale k---a w----------e się w coś na długość półowy swojego świadomego dotychczasowego życia to równie dobry pomysł jak robienie sobie dzieci w wieku 15 lat
Nie dość że płacisz w c--j drogi kredyt, za w c--j przecenione mieszkanie to jeszcze masz zajebiste uczucie wolności do wieku kiedy
Teraz musisz lizać dupę jakiemuś Januszowi w korpo bo inaczej Ci pokażą kto jest prawdziwym właścicielem - betonowe złoto najlepsza inwestycja, ważne że resztę hajsu można p-------c na inne gówna i się poszpanerowac na mieście xD
K---a wiadomo po co i dla kogo są te w c--j drogie kredyty ale człowiek się zawsze za łeb łapie jak czyta faktycznych umoczonych - gdzie oni
Co to jest taka śmieszna kwota? To prawie jakby już ją miał, tylko jeszcze jedyne kilkadziesiąt lat yepania i zębów w ścianie.
Tylko, hmmm... Tak mnie zastanawia, tak śmiało nazywasz ludzi "na kredycie" niewolnikami (xD), to gdzie Ty tak w ogóle mieszkasz? Z rodzicami? Jakieś socjalne od państwa? No chyba nie jesteś niewolnikiem landlorda na wynajmie? xD
@Duzy_Dziki_Zwierz: nie wytlumaczysz debilowi koncepcji wlasnosci tak samo jak nie wytlumaczysz koncepcji morderstwa (trzeba podjac decyzje o podjeciu zabicia kogos, nie wystarczy zrobic tego przypadkiem)
@Mateo132: No nie, właścicielem jest osoba, która jest wskazana w księdze wieczystej jako właściciel.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szyperist:
Jak kończysz wynajem to mieszkanie jest twoje?