Wpis z mikrobloga

355 875 + 64 = 355 939

Puszcza Niepołomicka jest super, dziś poznawałem nowe szlaki, omijając strumyk drewnianym mostkiem za bardzo się rozpędziłem i prawie "poszedłem w krzaki", później prawie wyglebowałem na piasku, wcześniej wjechałem do lekkiego bagna, wyjątkowo wiał mocny wiatr, pogryzły mnie gzy i komary co akurat jest plusem bo nie dało się robić dłuższych przerw.

Jednak wycieczkę uważam za bardzo udaną, przejechałem rowerem MTB 60 km w nie całe 3 godziny (2:59), nie licząc 12 minut przerw.

#rowerowyrownik #rower #mtb #krakow

Skrypt | Statystyki
Normalnyczylidlawi3luinny - 355 875 + 64 = 355 939

Puszcza Niepołomicka jest super, ...

źródło: 123

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na mapy.cz Ci ten ciekawy odcinek trasy przedstawie:

@CrazyxDriver:
Dzięki, sprawdzę kiedyś przy okazji, chociaż w obecnej porze roku przy takich bagnistych terenach to tam pewnie jest czarno od komarów i much końskich :D

Obecnie zapoznaje się z Puszczą i zmierzam do ustalenia trasy na 100 km, mam już ok. 60 km, na tyle też mi kondycja pozwala.
  • Odpowiedz
@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny: kiedyś leciałem z Krakowa Płaszowa (mieszkam), Brzegi, Grabie, Niepołomice, Puszczę Niepołomicką, Bochnię, Łapczyca, Moszczenica, Chełm, Targowisko (u brata się zatrzymałem na noc). Wyszło coś do 70 km. Z Targowiska do Krakowa z powrotem wyjdzie ze 100 km. Muszę kiedyś spróbować całość przejechać.
  • Odpowiedz