Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
Od wielu lat mnie to dręczyło aż w końcu przestałem sobie z tym radzić. Nie zarabiam jakoś najgorzej, chociaż szału też nie ma, ale po prostu jakikolwiek poważniejszy wydatek uwala mi taki kawał wypłaty, że wpadam w rozpacz i poczucie, że jestem śmieciem.
Wielokrotnie budzę się w nocy i przypomina mi się, że za coś tak banalnego i podstawowego jak własny kawałek betonu, żeby mieć tylko gdzie spać i przeżyć następny dzień kosztuje po prostu odklejone i astronomiczne sumy.
Czuję się całkowicie skopany przez potężnych ludzi ustawiających system, że nie mam do nich podejścia. Przychodzę do pracy kompletnie bez motywacji, bo mam świadomość, że za ten miesiąc dłubania dostanę tyle, że przy tych kosztach to jest śmiech.
Podobno mamy w Polsce w tej chwili najdroższy prąd w całej europie, kolejne dokręcenie śruby i kreowanie kosztów i realiów, w których chyba tylko pracownicy sektora IT mogą żyć normalnie.
Powtarzam: NORMALNIE, a nie wystawnie.
#przegryw #depresja #nerwica #nieruchomosci #psychologia #psychiatria #polska #inflacja #pracbaza