Aktywne Wpisy

Znalazł ktoś potwierdzenie, że faktycznie odbyło się ostatnie pożegnanie Śp. Mateusza w tym kościele św mikołaja w Wałczu? czy znowu Muran wali w ch--a #primemma

Niebieski prosił żeby poprosić o radę na Wykopie czy takim klejem gipsowym można załatać bruzdę na instalację do klimy o takiej szerokości (5cm) pod gładź (。◕‿‿◕。)
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem
źródło: 1000073045
Pobierz

Pozatym wydaje sie, ze za szybko sie poddajesz jak np.w kwestii prawa jazdy. Znam zdrowe osoby, ktore zdaly zblizajac sie do 10tego podejscia. Musisz unikac latki chorego. W praktyce większość ludzi jest jakos skrzywionych tylko nie zdiagnozowanych.
źródło: image_picker_6CB65927-77F9-457F-9C83-676DCE3D35D7-3199-000000AE00114D0C
Pobierztakie z Lidla. biszkopt ze śliwkami a drugie takie gęste czekoladowe. kurde jak to sie nazywało? hmmm tiramisu. a oranżady czerwone. jedna bez cukru bo brat ma cukrzyce.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@TooFast:
Tak. Jesteśmy taka rodziną właśnie. tzn z wygladu nie potwory ale to straszne co ludzie musza o nas myśleć. Zwłaszcze, że schizofrenicy moga wydawać sie niebezpieczni (i trochę są). 20 lat temu całkiem niedaleko mnie był taki nieleczony świr co
No serio, mi też już sie nie chce. Nawet nie doszukuje sie powodu w depresji. Poprostu samemu jest nudno i ogólnie nie ma jakiś specjalnie ciekawych rzeczy do ogladania. Aktualnie mam odłożone 10k z renty. Normalny by gdzies pojechał, coś pożył. Dla mnie już wszystko nuda i bezsens.