Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
waldemar-w +2
Mirki, mieszka ktoś na psim polu?
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
https://wiadomosci.onet.pl/lodz/szefowie-branzy-gastro-o-mlodych-maja-trudnosci-w-mysleniu/p0gmqqv
#lodz #gastronomia
@Dominias: jakbyś kupił 10 pierogów, a dostał 8, to byłbyś zadowolony?
– Mówię takiemu, że jeśli mnie okradnie jako swojego szefa, najpierw powybijam mu wszystkie zęby, a dopiero potem pójdę ze sprawą tej kradzieży na policję – deklaruje Bukowiecki. – I wiesz, że 80 proc. testowanych w ten sposób facetów ma problem z moją deklaracją? Po niej już nie starają się o
Wlasicicel znany również z innych burackich tekstów na SM podpisanych imieniem i nazwiskiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szef to absolutny Janusz ale jak masz w robocie pokrój na 10 to jesteś jakiś p------y że kroisz na 8? Przerabane z takimi madralami pracować co on będzie robił po swojemu choć k---a ma jasno powiedziane że