Aktywne Wpisy

vieniasn +428
szedł chłop z torbami ciężkimi 78 lvl to powiedziałem daj pan te torby ja to wezmę
no to zdążył mi opowiedzieć historię swojego życia i wychodzi że całe życie ciężko pracował głównie w roszarni potem coś z koleją a teraz jest chory i ledwo mu starcza na życie mimo 45 lat pracy
i tak właśnie wygląda życie ludzkie że człowiek się rodzi potem tyra jak wół cierpiąc a potem tylko cierpi ale
no to zdążył mi opowiedzieć historię swojego życia i wychodzi że całe życie ciężko pracował głównie w roszarni potem coś z koleją a teraz jest chory i ledwo mu starcza na życie mimo 45 lat pracy
i tak właśnie wygląda życie ludzkie że człowiek się rodzi potem tyra jak wół cierpiąc a potem tylko cierpi ale
źródło: temp_file2741173492448777143
Pobierz
hirek_gawron +208

https://wiadomosci.onet.pl/lodz/szefowie-branzy-gastro-o-mlodych-maja-trudnosci-w-mysleniu/p0gmqqv
#lodz #gastronomia
Może robią słyszę rolki więc kroją na więcej ¯_(ツ)_/¯
Uprzedzając niezorientowanych, sushi podaje się w ilości danych kawałków, więc to logiczne,
Jak widać macho na sraczu. Jak on tak rzeczywiście mówi przy rekrutacji to naprawdę niech uważa, trafi raz na furiata i się źle skończy.
źródło: temp_file2189403207058008719
PobierzJeżeli nie przeszkolił go odpowiednio dodatkowo. Takie działanie podchodzi pod kodeks karny nawet
@epll:
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Szlasio: dziwne, bo wyzej takie cos pisales: "zadzwonil janusz z pretensjami, ze co on ma teraz zrobic jak pizze wyciagnal, i mnie o--------c zaczal ze ma teraz strate XD". juz zapomniales? to moze nie pij tyle, seba
@Szlasio: tylko że to tak trochę niezgodnie z przepisami - usługa realizowana na konkretne zamówienie, więc nie możesz jej tak sobie odwołać (tak samo jak prawo zwrotu towaru zamówionego przez internet nie dotyczy przedmiotów robionych pod indywidualne warunki). Jeśli pizza była już gotowa to sprzedawca miał prawo wymagać od ciebie zapłaty.