Aktywne Wpisy

LM317K +66
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

xiv7 +148

Biegam juz pol roku, po 6-10km 3 x w tygodniu i nie widze efektow. Staram sie biegac w drugiej strefie. Mam wlaczyc sprinty badz mieszany bieg typu 1km luzno 1km szybko zeby zauwazyc efekty? Jak gralem w pilke nozna to mialem niezniszczalna kondycje, a teraz jest kiepsko, szybko lapie zadyszke.
#bieganie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: A jakich efektów oczekujesz? Co chcesz osiągnąć?
Chętnie zobaczyłbym jak oddychałeś po kilku sprintach w krótkim czasie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie znam nikogo kto przez pół roku stałby w miejscu bez notowania progresu, nawet klepanie tego samego tempa przez pół roku daje efekty.
Jak cisniesz to samo co 3 dni, to jakie maja wystapic efekty zebys uznal ze sa?
Robisz jakies sprawdziany, test coopera, nie wiem na biezni heheszki?
@Wilson2231 tzn ze przebiegne sie kawalek i mam zadyszke a chcialbym miec mega kondycje.
@PurpleHaze wczoraj przebieglem szybciej pierwszy kilometr i potem
@mirko_anonim: No to jeden dzień w tygodniu zrób trening interwałowy, np Test Gacon'a - oczywiście lekko modyfikując, bo zaczynając od początku prawdopodobnie nie dasz rady. Tym któryś trener zajeżdżał piłkarzy w każdym klubie (Tottenham, PSG), nie pamiętam który trener.
Raz doloz do pieca, raz sobie zrob dzien pingwina, innym razem znajdz gorke i z---------j pod gore a schodz w dol.
Uparli sie wszyscy na ta druga strefe, jakby to byl zloty srodek. A potem zdziwko ze 3/4 biegajacego ludu ma zle zakresy.
na szczescie zaawansowany kolega nade mna troche czuwa xd
@OP Ciągle klepiesz to samo, więc nie ma się co dziwić, że postępy nie są znaczące. Trening opiera się na bodźcach treningowych.
Poszukaj sobie jakiś plan biegowy na 5 lub 10 km albo z aplikacji lub zegarka i zacznij go realizować.
Ile jak temu grałeś w piłkę? Bo może 20 i wiek już nie ten więc i kondycja tez tak szybko nie