Aktywne Wpisy
wscieklizna_irl +83
xiv7 +12
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
No comments. XD
https://www.telegraph.co.uk/world-news/2024/07/02/ukraine-to-be-told-it-is-too-corrupt-to-join-nato/
Wstąpienie do UE to max jaki Ukraina dostanie. O NATO nie ma mowy. Będzie to jeden z fundamentów rosyjskich w kwestii rozmów pokojowych.
@wiciuWw46_xD: No niby tak ale z drugiej strony ja uważam że nikt nie może cie wpuścić w maliny. Co najwyżej sam możesz się dać oszukać przez naiwność albo niewiedzę. Takie mam podejście do życia a ja każdy aspekt życia społecznego przekładam w szerszym aspekcie na państwa i ich relacje. Nawet Stalin powiedział polskim politykom w 1944r. przed albo w