Aktywne Wpisy
xiv7 +29
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.5% (251)
- Z wymiennymi ostrzami 18.1% (211)
- Elektryczna "3 kółka" 10.2% (119)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 50.2% (586)
Ludzik90 +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#ai #it #programowanie #programista15k #programista25k #pracait #frontend #frontasie #bekazpodludzi
Hype -> szkolenia -> rozczarowanie -> nowy hype -> nowe szkolenia -> rozczarowanie
Kto ma tym najwięcej zarabia? Sprzedawcy łopat. Z tego są dosłownie miliony więc się nie dziwię że jest aż tylu szkoleniowców.
Frontendowiec raz jest ekspertem od blockchaina a później już
Sam kupiłem kiedyś szkolenie aniserowicza za 2k i uważam że kompletnie nie warte pieniędzy. Dawałem za darmo dostępny kolegom i to samo gadali.
Wystarczy wejść na udemy i zobaczyć w oceny. Występuje jakiś naturalny rozkład.
Tak samo na oceny w google.
Jak masz system oceniania i same pozytywne oceny to system jest ustawiony. Tak jest na przykład z znanym lekarzem. Wiem bo akurat kiedyś sam próbowałem wystawić zła ocenę lekarzowi ale system mi ją odrzucał.
OP ma mega ból d--y, że są ludzie obrotniejsi od niego. Przecież jak zaczynałem od frontu to muszę już go klepać do końca życia, nie?
@katopa: przejście z embedded i backu na front było najlepszą decyzją jaką mogłem podjąć w karierze xD fajnie być frontasiem
Tak z ciekawości - dlaczego? Mniej stresująca robota?
jak poradziles sobie tam i w bakusiowaniu to na froncie tez sobie poradzisz lepiej niz typowy frontaś, facts ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inna sprawa uważam że