Z cyklu : filmy do których bym już nie podeszła drugi raz bo mi zryły psyche , a wy macie jakieś ? Szukam filmu po którym można się zalewac łzami (mogą być filmy o miłości albo poprostu jakieś bardzo smutne ) #film
@Linnior88: Już Ci polecałem. Mgła. Film średni ale końcówka mnie rozwaliła. Gość pokazał coś co najbardziej szanuje czyli miłość do rodziny i okazało się że popełnił błąd.
@Linnior88: Już Ci polecałem. Mgła. Film średni ale końcówka mnie rozwaliła. Gość pokazał coś co najbardziej szanuje czyli miłość do rodziny i okazało się że popełnił błąd.
@Linnior88: przecież zielona mila to jest średniak XDD to harry potter insygnia śmierci 2 ma większy ładunek emocjonalny niż ten szajs, ta scena w zakazanym lesie to było to xd
#film
źródło: temp_file4719741167667821425
Pobierzźródło: 17457100829628120107372182296713
Pobierz@Linnior88: Tak, https://www.filmweb.pl/film/Requiem+dla+snu-2000-9136 Dziwne, że jeszcze nie padł tytuł.
Wielokrotnie myślałem o ponownym obejrzeniu i jakoś nigdy się nie odważyłem.
Wiodący temat muzyczny - na YT
Grobowiec świetlików
Oglądałam , było plakane
No brzmi jak coś co mogłoby z żalu wykręcić flaki
@bscoop: Oj, tak, ten film mnie też psychicznie rozmontował. Siedziałem i płakałem, a miałem wtedy chyba z 27 lat.
Bo cię spoliczkuje
"A.I. Sztuczna inteligencja" Był też wzruszającym filmem, przynajmniej końcówka była wzruszająca.
link