Aktywne Wpisy

ShockDeals +312
nowszyja +570
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

kilka razy mi już się zwróciło, a z assistance można sobie coś ponaprawiać (jak np. poszła mi dachówka w zimie to zadzwoniłem, nie mieli na szybko specjalisty to zaoferowali, że pokryją koszty, albo pokryli koszt elektryka co się przydało 2 razy)
@niegwynebleid: Proponujesz mu assistance na dom w budowie XD ?
@Birter wszystko zależy od tego, czego najbardziej się obawiasz, i dlaczego akurat allrisk?
Dla domów w budowie zakres jest dość ograniczony w części firm, ale Allrisk znajdziesz np w Warcie czy właśnie Generali, ale licz się z tym że są ograniczenia przy kradzieży, w zależności czy jest to już stan surowy zamknięty czy nie, do tego
Ofertę polisy może sprawdzić dla Ciebie nasz agent. Tego w Twojej okolicy znajdziesz na stronie https://www.pzu.pl/kontakt-i-pomoc/znajdz-oddzial-lub-agenta