Aktywne Wpisy

Badmanek +227
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz
Pan_Slon +232
Rozmawiam sobie z córka(7 lat za chwile) nt włosów i czesania, mówi że będzie musiała umyć włosy ale jak mama jej myje to woda leci jej do oczu, a mama mówi, ze ona tak musi. Córka mówi, że nie lubi tego i nie chce żeby mama myła jej włosy.
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama

Czy mucha przy koszuli bez plisy (z mało rzucającymi się w oczy przeźroczysto/białymi guzikami) jako gość weselny to bardzo duża zbrodnia na którą każdy zwróci uwagę? Ogólnie eleganckie okazje zdarzają mi się raz na ruski rok (nawet na obronę dyplomu się nie udało jakoś mocniej odwalić bo miałem w ostatniej chwili zmieniony termin na wcześniejszy i wskoczyłem po prostu w to co miałem w studenckim mieszkaniu czyli półformalna marynarka i zwykła koszula bez żadnych dodatków, ale na szczęście komisja była równie zaskoczona co ja) i to jedyne wesele znajomych na horyzoncie kilku lat więc zakup porządnej sztuki "na lata" raczej do mnie nie przemawia, a od ostatniej okazji gdzie miałem muchę pod szyją (studniówka xd) trochę minęło i przypakowało mi się tak że ledwo dopinam się w klacie w koszuli z tamtych czasów.
Ponadto jaki kolor muchy do ciemno-granatowego garniaka, z bardzo cienką i rzadką kratą w innym odcieniu widoczną jedynie po przyjrzeniu się z bliska przy dobrym świetle? Dobierania do sukienki partnerki chyba nawet nie rozważam niezależnie od zasadności takiego pomysłu - najprawdopodobniej będzie kolorowa sukienka w kwiaty.
Krawat niestety odpada, Pan Młody prosił żeby znajomi/kuzyni (szeroko pojęta "młodzież") byli w muchach a starsza rodzina w krawatach.
@Nexrull Nie wiem jak bardzo obeznani są twoi znajomi w modzie, ale obstawiam monety przeciwko orzechom, że nikt nie zwróci na to uwagi, a inni goście weselni będą w takiej koszuli (i z muszką) nie tylko mając na to w------e, a po prostu nie wiedząc,
Z drugiej strony sam niedawno na wesele kupiłem koszule na Olx za 15 zł z krytą plisą, więc fortuny wydawać nie trzeba.
Komentarz usunięty przez autora