Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: miałem różowa z 3 dzieci, 2 z innym 1 z innym i była masakra.. Co prawda bywałem u niej tylko na weekendy ale jak dzieciaki nie były wywiezione do ojca akbo do jej rodziców to myślałem że zwariuje, zero prywatności 6 letnia dziewczynka na okrągło coś od niej chciała.. Tak się kuwa nie da żyć. Dobrze ze juz to zakończyłem :D
  • Odpowiedz
@mirko_anonim za dużo o tym myślisz. Ja mam 3-ke chłopaków 6,5,2 lata i jest zajebiście, ale brakuje czasu dla siebie.
Może i mało czasu ale wkrótce urodzi się 4-te dziecko. Tyle, że warunki mieszkaniowe mam lepsze. Ale nadal mam kredyt - hipoteka i auto to 4k co miesiąc.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak nie chcecie mieć dzieci to nie powinniście mieć dzieci, to dość oczywiste. Niektórzy po prostu lubią dzieci, od zawsze marzą o dzieciach i dla nich takie życie jest tym wymarzonym idealnym. Ale jak ktoś woli inaczej to przymusu nie ma.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: trzeba być nienormalnym, by w dzisiejszych czasach chcieć mieć dzieci.
Stoimy przed zapaścią finansów, ucieczką biznesu z Europy i w przededniu III wojny światowej.
Skończy się socjal i będzie płacz. Bo nie będzie pracy i chleba.
Ale kto by o tym myślał?
Niczym w reklamie mBank… to będzie jutro.
  • Odpowiedz