Aktywne Wpisy

Khraell +45
Mireczki, pijcie ze mno kompot. SPEŁNIŁEM POLSKI SEN i to przed 40 (mam 38).
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C
źródło: obraz_2025-04-25_235650233
Pobierz
p0lka_witaminka +47
#ajemge1 #p0lka #tinder
Kuzwa te psycholozki wszystkie takie same xD mądralińskie, wielkie studentki co mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy, a tak naprawde studiuja gowno kierunek i skoncza max. w jakims korpo gdzie beda klepac dane do eksela za minimalna
W robocie mialem identyczne, nie dalo rady z nimi wytrzymac. Jeszcze znalem takie z kolczykiem w nosie to juz w ogole DRAMAT.
Studiowanie
Kuzwa te psycholozki wszystkie takie same xD mądralińskie, wielkie studentki co mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy, a tak naprawde studiuja gowno kierunek i skoncza max. w jakims korpo gdzie beda klepac dane do eksela za minimalna
W robocie mialem identyczne, nie dalo rady z nimi wytrzymac. Jeszcze znalem takie z kolczykiem w nosie to juz w ogole DRAMAT.
Studiowanie

Plan był ambitny - zalatac dziure 9 kwadratow na jednym hike (rowerem moze by sie dalo 1 z nich ogarnac) - 28km, 1900m podejsc. Robilo sie gorsze juz.
Do wierzcholka Falknis luzik, choc troche forma dzis nie ta - moze kwestia upalu od wczoraj i krotkiej nocy.. Nie mniej robialne, na szczycie wiatr na całego, w porywach dobre 80km/h. Potem kawalek zejscia i trawers Alpinwanderweg do kolejnego wierzcholka.. I tu niestety trzeba bylo dokonac odwrotu i cały misterny plan poszedł w .... Zima byla dluga, sniezna, co widac wyraznie, bo szlak w zlebie ginal, a dalej tez wiecej obrywow niz samego szlaku i stwierdzilismy ze z psem nie ma co ryzykowac zakladania sladu, prawdopodobnie z elementami wspinania w tej kruszyznie..
Takie to uroki robienia kwadratow w Szwajcarii, gdzie czasem trzeba spedzic dzien by powiekszyc zielony o 3-4, bo tak trudno dostepne..
Max square: 18x18 (+2)
Max cluster: 838 (+6)
Total tiles: 4005 (+3)
#ksiezycowyspacer #szwajcaria #kwadraty
Skrypt
źródło: PXL_20240629_092305987
Pobierz