Aktywne Wpisy

skrogg +15

ErroL +3
Bardzo serdecznie pozdrawiam dział projektowy firmy #amica .
Wasza płyty indukcyjne mają wadę projektową polegająca na tym że przyłącze zasilania jest na sztywno. Mimo iż śruby są bardzo solidne to po 5 latach od mikro drgań garnków (indukcja) połączenia śrubowe się poluzowały. Powstał łuk elektryczny. Na szczęście płyta padła powodując załączenie zabezpieczeń w szafie rozdzielczej zanim zaczęła się palić kuchnia.(Przyłącze 3F na solidnych przewodach o przekroju 5mm2)
Teraz kupiłem płytę konkurencji
Wasza płyty indukcyjne mają wadę projektową polegająca na tym że przyłącze zasilania jest na sztywno. Mimo iż śruby są bardzo solidne to po 5 latach od mikro drgań garnków (indukcja) połączenia śrubowe się poluzowały. Powstał łuk elektryczny. Na szczęście płyta padła powodując załączenie zabezpieczeń w szafie rozdzielczej zanim zaczęła się palić kuchnia.(Przyłącze 3F na solidnych przewodach o przekroju 5mm2)
Teraz kupiłem płytę konkurencji
źródło: 1000022446
Pobierz

Już tłumaczę. Zjazd jest owszem, raz mniejszy, raz większy, ja robiłem tak, że waliłem jednego dnia 4mmc, następnego dnia benzo (xanax akurat miałem) i był luzik. Ewentualnie możesz po prostu drugiego dnia też walić kryształ. Wtedy zwały nie będzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak ogólnie to takiej tragedii nie ma na tej zwale. No chyba że walisz 3g solo przez noc. Wtedy to pozdro600
Myślałem żeby zrobić to tak, że na początek ze 150mg oral + 50mg sniff, po 2h powtórka i po kolejnych 2h 100mg sniff i wtedy zacząć sobie jakieś delikatne picie i jaranie.
W ogóle jak z jaraniem w trakcie? Warto czy lepiej sobie odpuścić?
No i ten zjazd można
Co do alko - tu już bez wątpienia odradzam picie po / w trakcie. W ogóle nic nie poczujesz alko, szkoda twojej wątroby. Jak już to najpierw picie a później inne sprawy. Ja nie jaram