Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim
Już tłumaczę. Zjazd jest owszem, raz mniejszy, raz większy, ja robiłem tak, że waliłem jednego dnia 4mmc, następnego dnia benzo (xanax akurat miałem) i był luzik. Ewentualnie możesz po prostu drugiego dnia też walić kryształ. Wtedy zwały nie będzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak ogólnie to takiej tragedii nie ma na tej zwale. No chyba że walisz 3g solo przez noc. Wtedy to pozdro600
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @4mmc-enjoyer @chrupki_z_zupki Nie no, jak pisałem planuję wziąć naprawdę małą ilość, maks 500mg w jeden wieczór.
Myślałem żeby zrobić to tak, że na początek ze 150mg oral + 50mg sniff, po 2h powtórka i po kolejnych 2h 100mg sniff i wtedy zacząć sobie jakieś delikatne picie i jaranie.
W ogóle jak z jaraniem w trakcie? Warto czy lepiej sobie odpuścić?
No i ten zjazd można
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: trochę bez sensu co 2h - efekt czuć około 30 min i co tyle zwykle się dorzuca. No ale jak chcesz to rozciągnąć w czasie a jednocześnie nie zjeść zbyt wiele to jeszcze ok.

Co do alko - tu już bez wątpienia odradzam picie po / w trakcie. W ogóle nic nie poczujesz alko, szkoda twojej wątroby. Jak już to najpierw picie a później inne sprawy. Ja nie jaram
  • Odpowiedz