@ZdeformowanyKreciRyj: tak tak xD już w dzień znajdzie Cie w tak duzej bazie danych xD ja na nowe konto po banie dodawałem te same zdjęcia, może tylko z odbiciem lustrzanym i nic nie było (raz po miesięcy mnie zbanowali drugi raz, ale to po miesiącu a nie od razu xdd)
Anonim (nie OP): @Maxior99 @Tortcebulowy przecież shadowban jest mega popularnym zabiegiem w szczególności na tak skomplikowanej apce jak tinder. Poczytajcie sobie milion wątków na reddicie albo zróbcie to co ja -zakładałem zawsze kilka razy konto w ciągu roku i zawsze było po tygodniach jakieś 100 par, potem zakładałem zbyt często i bywało po 20 a potem całkowite 0. Na końcu założyłem konto z nowych urządzeń, te same foty (lekko
@razdwatrzy55: tinder ma ~75mln użytkowników a można to znacznie ograniczyć chociażby na podstawie lokalizacji więc jak na standardy współczesnego przetwarzania danych to malutko, To, że Ty nie dostawałeś od razu bana nie znaczy, że tinder nie wiedział, że Ty to Ty, może nie o-------ś jeszcze wystarczająco mocno, im też nie jest na rękę zupełna utrata zbanowanych osób więc dają im kilka szans. Jak
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@razdwatrzy55: tinder ma ~75mln użytkowników a można to znacznie ograniczyć chociażby na podstawie lokalizacji więc jak na standardy współczesnego przetwarzania danych to malutko, To, że Ty nie dostawałeś od razu bana nie znaczy, że tinder nie wiedział, że Ty to Ty, może nie o-------ś jeszcze wystarczająco mocno, im też nie jest na rękę zupełna utrata zbanowanych osób więc dają im kilka szans. Jak