mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
onepnch
@mirko_anonim Musiałaby pochodzić sprzed ery socjali a to już stare rury są. Its over
10
Elijahu
@mirko_anonim im starsza tym większa szansa że nie ma telefonu przyspawanego do dłoni
8
juz_usma
@mirko_anonim: imo każdy ma jakieś większe lub mniejsze traumy - życie to nie bajka.
2
berecik
Nie ma kobiet bez problemów. Każda jakieś ma. Podam ci przykłady. Żona mojego kumpla jest córeczką rodziców. Pochodzi ze wsi. Wszystko jej przygotowali... dostała prawie cały dom, z każdym pierdołem leci do rodziców na dół bo mają parter. Mój kumpel na początku myślał, że spoko bo chatę mają, teściu ogarniał dom i cały dobytek. Z czasem okazało się, że kumpel nic tam nie może, wszystko załatwiali w 3kę z tą jego żoną
1
Wiciu89
@mirko_anonim:

W jakim wieku powinna być kobieta, aby:nie była spaczona mediami społecznościowymi

odpowiedz: 35-40 ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale to też nie reguła
0
Kitku_Karola
@mirko_anonim musiałaby pochodzić z jakieś katolickiej wspólnoty gdzie wpierw miała nauczanie indywidualne a później szkole katolicka z internatem jednopłciowym. I musiałbyś ją złapać zanim pójdzie na studia. Choć i tak nie masz gwarancji że to życie ją straumatyzuje, bo dużo ludzi jest straumatyzowanych przez dzieciństwo a nie związki. Tramy po związkach to z reguły echo traum z dzieciństwa.
0
Worm91
@mirko_anonim: "Czysta na umyśle" Ale dowaliłeś. Czym jest umysłowa czystość?
0
2xpapanalepiku
2xpapanalepiku
@mirko_anonim: teraz taka moda - lepsza stara wypoczęta jak młoda nietknięta
0
Aureilon
@mirko_anonim: to ostatnie takie to z pierwszej połowy lat 90 a te już są 30+. Ostatni dzwonek a i tak nie masz gwarancji. It's over dla chuopa.
0
choochoomotherfucker
@berecik: Ale ktoś im kazał się z nimi żenić? Albo brali śluby po miesiącu znajomości? Wiadomo, że nie ma idealnych ludzi, ale można poszukać kogoś, z kim nie ma aż tak dużych problemów.
0