Aktywne Wpisy

PinezkaSwiata +20
Ja p------e, przecież te nowe modele plus generalnie narzędzia, agenci ai, budowanie instrukcji AI i tzw. skilli. Coraz więcej kontekstu ai pamięta... Przecież za 3-4 lata będziemy całkowicie w innym miejscu jako świat pod tym względem - i niestety niekoniecznie lepszym. Coś czuję że bezrobocie d--------i w Polsce lekko do 10-15%. Poleca white collar a potem usługi.
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Zgadzasz się ze mną?
- Tak 43.2% (104)
- Nie 56.8% (137)

breakdown1 +7
Dobra przyznawać się, ile wrzucacie w kosmiczna dziewicę, jeśli już coś wrzucacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja myślę 500$
#gielda
Ja myślę 500$
#gielda

Nie bede owijal w bawelne - potrzebuje ogarnac L4 na +/- 30dni, jestem na 1 os dzialalnosci, wiec nie chce nikomu na zlosc zrobic.
Po prostu musze sie doprowadzic do stanu uzywalnosci... Problem jest natury psychicznej, wiec fajnie jakby bylo l4 online wystawione na dzien dobry przez psychiatre. Ktos poleci jakies sprawdzone strony, ktore wystawiaja takie L4 na owy okres lub w transzach? dodam, ze nigdy nie bralem L4. Jak juz sie ogarne i znajde wolne srodki, chce wiecej czasu poswiecic swojemu zdrowiu psychicznemu... i przez najblizzy miesiac nad tym popracowac
Mam taka nerwice, ze spie po 30h tygodniowo i to ratami, nie moge sie na niczym skupic, ostatni raz sprzatalem 4 lata temu... duzo wymieniac.....
#praca #pracbaza #pytanie #l4
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Mishraaa: nikomu. Po prostu dostanie zasiłek chorobowy z zusu