Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +901
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +56
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

@erebeuzet: czy ona nie wie jak działa ubezpieczenie?
@erebeuzet: pewnie myślał że to szczur
Coś jest nie tak jak masz agresywnego psa i twoim jedynym argumentem jest to że to wina psa bez smyczy bo podchodzi do twojego.
Pies nie ma prawa być agresywny w sytuacji innej niż obrona własna.
Wam już całkiem tu o------o od tego hejtu na psy...
@erebeuzet: tak dokładnie było, po tym traumatycznym przeżyciu zapłakana zapukała do sąsiada z którym ma kosę i dokładnie opowiedziała całą kompromitującą ją historię
źródło: no-tak-bylo-nie-zmyslam-urban-w-stroju-biskupa
PobierzI zamiast rozwiązać ten problem wolisz ryzykować że kiedyś pies się z drugim pogryzie?
To jest prawdziwy problem dzisiejszych psiarzy, a nie te wysropkowe marudzenie.
Brak zaangażowania, cierpliwości i konsekwentności w szkoleniu. Pies tak na prawdę musi umieć chodzić bez smyczy dla swojego własnego bezpieczeństwa jak i również otoczenia oczywiście, ale nie nauczy się tego inaczej niż przez praktykę. Dobrze ułożony pies będący luzem to rzecz lepsza niż byle jaki