Aktywne Wpisy

Fiutin +883
Pamięta ktoś jeszcze Discmana? Jak zakolak namieszał HRówie pętem w dupie, że jej kręgosłup pękł? XD
#afera #kiedystobylo #heheszki
#afera #kiedystobylo #heheszki
źródło: temp_file4559455159489570495
Pobierz
Lowca90 +225
Kolejna 50 letnia podłoga uratowana przed panelami. Przed szlifem wstrzyknąłem trochę kleju puchnącego żeby zniwelować skrzypienia parkietu. Zestaw lakierów jak zawsze od berger seidle czyli podkład exo block i nawierzchniowy 2 razy ceramic star. Inwestorzy zachwyceni a ja z czystym sumieniem mogę zająć się kolejnymi zleceniami.
#remont #remontujzwykopem #dzepettoparkietto
#remont #remontujzwykopem #dzepettoparkietto
źródło: temp_file2867468525058484298
Pobierz

Czuję że od dłuższego czasu mam problemy ze zdrowiem (już prawie nawet nie potrafię normalnie mówić, chodząc tracę równowagę), od ponad 3 lat opłacam w pracy pakiet zdrowotny który umożliwia mi bezpłatne badanie, ale przez #fobiaspoleczna boję się umówić na wizytę i tylko widzę to, jak z miesiąca na miesiąc mój stan zdrowia sie pogarsza :(
Po ukończeniu szkoły średniej już nigdy więcej się nie badałem
Z jednej strony nie chcę dokładać roboty lekarzom, a z drugiej nawet nie wiem do jakiego miałbym się zapisać....
Wiem że aby się wyleczyć trzeba pójść do specjalisty, no ale do niego nie pójdę bo się boję/stresuję (na samą myśl o tym łapie mnie ścisk w brzuchu) i tak ta karuzela się kręci a zdrowie podupada ( ͡° ʖ̯ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: jakim cudem pracujesz, skoro nie jesteś w stanie pójść do lekarza przez lęki? Ja miałbym na odwrót - do lekarza byłbym w stanie pójść, ale nie chodzić do pracy.